Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a gyenge szereplés miatt drasztikus döntést hoz a klub! – sajtóhír

A Chelsea vezetősége hivatalos bejelentést tett arról, hogy a férfi felnőtt csapatnál a várakozásoktól erősen elmaradó szezon után nem osztanak ki olyan hagyományos díjakat, mint a ‘Szezon Legjobb Játékosa-djíat’.

Azok után, hogy a Chelsea a táblázat második felében zárja a Premier League aktuális idényét, így akár még a klubtörténelem leggyengébb PL-szezonját is zárhatja azzal, ha nem lép előrébb a 12. helyről – Korábban az 1995/96-os idényben kereken 50 ponttal végeztek a 11.helyen Glenn Hoddle irányításával a ‘londoni kékek’ – drasztikus és egyben jelzésértékű döntést hozott a klubvezetés.

Az angol sportsajtóban már kész tényként közlik, hogy a férfi felnőtt csapatnál nem osztják ki a ‘Szezon Legjobb Játékosa-díjat’, ezzel is azt sugallva, hogy mindenki többet várt ettől az idénytől. A nagy vesztese a döntésnek Thiago Silva lehet, aki kis túlzással az egyedüli Chelsea-játékos, aki a szurkolók támogatását élvezi.

Érdekesség, egyébként a Chelsea-nél uralkodó hatalmas kontraszt a felnőtt és női első csapatot illetően, hiszen utóbbi FA-kupa győztes lett, és egy győzelemre van attól, hogy a bajnokságban is révbe érjen.