Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött vezetőedzője sorsáról az Újpest – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) aktuális idényében sokáig a kiesés ellen küzdő Újpest végül biztosan őrizte meg élvonalbeli tagságát a csapat élére idény közben visszatérő szerb vezetőedzőnek is köszönhetően…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az Újpest hivatalos honlapján erősítette meg, hogy a csapathoz márciusban visszatérő vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics új szerződést írt alá a klubbal, így a következő szezont biztosan vele kezdi meg a csapat.

A visszatérő Vignjevics 2013 és 2020 között dolgozott a lila-fehéreknél, s irányításával a csapat 2018-ban bajnoki bronzérmes lett, kétszer (2014-ben és 2018-ban) megnyerte a Magyar Kupát és 2014-ben a Szuperkupát. Ez alatt  a hét év alatt – az újpestiek honlapjának statisztikái – szerint 258 mérkőzésen ült a kispadon, 107 győzelem mellett, 75 döntetlent és 76 vereség volt a mérlege. Azóta Lettországban, a Budapest Honvédnál, legutóbb pedig az Egyesült Arab Emírségekben az Al Dhafra trénereként dolgozott.

Visszatérése után helyes útra terelte a lila-fehér gárdát, amely a zárófordulóban akár az NB I hatodik helyét is megszerezheti.