Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradna kupagyőztes csapatánál a magyar válogatott hátvédje

A héten megnyerte a Ciprusi Kupát a magyar válogatott hátvéd csapata, így a játékos bizakodó a jövőbeli közös folytatást illetően…

A ciprusi Omonia Nicosia magyar válogatott hátvédje, Lang Ádám a Kossuth Rádiónak elmondta, hogy a következő két évben is maradni szeretne jelenlegi klubcsapatánál:

“A saját teljesítményem is hullámzó volt, igaz, magammal szinte sosem vagyok elégedett. Hosszabb távra több tervem is van, megfelelő ajánlat esetén nyilván kipróbálnám magam máshol is, de jól érzem magam Cipruson. Később ugyanakkor szívesen zárnám le futball-pályafutásomat akár odahaza is.”

Az 57-szeres válogatott védő emellett a magyar válogatott következő Eb-selejtezői esélyeinek elemzésére is kitért: “A nüansznyi sanszokat könyörtelenül ki kell használni, hogy be tudjuk húzni azt a véresen keménynek ígérkező meccset. Az idei cél, hogy minél előbb kivívjuk a szereplést a következő Európa-bajnokságon, aztán jön a következő Nemzetek Ligája-sorozat, majd a világbajnoki selejtező. Minden évben van minimum 10-12 válogatott meccsünk, amelyeken én szeretném legalább azt hozni, amit eddig, vagy ha lehet, rátenni még egy-két lapáttal.”

A magyar válogatott június 17-én Montenegróban játszik Eb-selejtező mérkőzést, három nappal később pedig a Puskás Arénában fogadja a litvánokat.