Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Ferencváros magyar válogatott játékosa – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint egyre nagyobb a valószínűség arra, hogy a Ferencváros lejáró szerződésű középpályása elhagyja a zöld-fehéreket…

(Photo by Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images)

A csakfoci.hu információi szerint nagy esély van rá, hogy elhagyja a Ferencvárost a csapat magyar válogatott középpályása, Vécsei Bálint, akinek jelen állás szerint nem került meghosszabbításra az idény végén lejáró szerződése.

A forrás kiemelte, hogy a felek között még továbbra is zajlanak a tárgyalások az esetleges hosszabbításról, jelenleg sokkal nagyobb a valószínűsége a játékos távozásának, mint a maradásának.

A Kazincbarcikán és a Honvédnál nevelkedett, majd a svájci Luganót és az olasz Leccét is megjárt futballista 2019 nyarán került a zöld-fehérekhez, de első két szezonjában, Szerhij Rebrovnál csak peremember volt. Ezután Peter Stöger már rendszeresen számított rá, és ez a helyzet Sztanyiszlav Csercseszovnál is az orosz edző érkezése óta, ennek köszönhetően Vécsei a válogatottba is vissza tudta verekedni magát. Eddig 12 alkalommal lépett pályára a címeres mezben.

Vécsei az aktuális szezonban 19 bajnokin, hat nemzetközi kupaselejtezőn és nyolc Európa-liga-mérkőzésen lépett pályára, de az elmúlt hetekben sérülése miatt harcképtelen volt.