Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: nem vállalja a kispadot a holland bajnok edzője! – hivatalos

Mint arról mi is beszámoltunk, a Feyenoord együttesével holland bajnoki címet szerző Arne Slot-ot komoly esélyesnek tartották a Tottenham kispadjára, azonban mint az mára kiderült, a 44 esztendős tréner marad jelenlegi állomáshelyén (…)

(…) A Feyenoord együttese ugyanis hivatalos bejelentést tett arról, hogy Arne Slot jövőre lejáró szerződését további két évvel, 2026 nyaráig meghosszabbították.

“Két klubbal is beszéltem a terveikről, de végül úgy döntöttem maradok. Nem végeztem még a Feyenoordnál!” – idézi a Sky Sports a szerződéshosszabbítását kommentáló trénert.

“Nagyszerű idényt zártunk a Feyenoorddal, a bajnoki címünk a kemény és kitartó munkánk eredménye. Szeretném folytatni azt a projektet, amelyet 2021 nyarán elkezdtünk! Büszke vagyok arra, hogy a Feyenoord edzője lehetek, izgalmas jövő vár rám a klub élén, tele megannyi kihívással, például a Bajnokok Ligájával!” – fogalmazott Arne Slot, aki a mindig leleményes angol sportsajtó szerint a Tottenham érdeklődését arra használhatta csupán fel, hogy jobb feltételekkel hosszabbítson Rotterdamban – Persze a Spurshöz közeli források szerint sosem volt konkrét jelölt Arne Slot…