Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított portugál sztárjával a Manchester United! – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hivatalos honlapján számolt be arról, hogy meghosszabbította Diogo Dalot szerződését…

Az Erik ten Hag vezette Manchester United 2028-ig megújította Diogo Dalot kontraktusát, mely eredetileg 2024-ig volt érvényes. A portugál válogatott hátvéd a holland szakember érkezésével egyértelműen alapember lett, vagyis minden bizonnyal ez nagyban befolyásolta azt, hogy a klub hosszú távú szerződést kötött vele. 

Diogo Dalot 2018 nyarán az FC Portotól igazolt át a Manchester Unitedhez. A manchesteri időszak nem indult jól a számára, rengeteget volt sérült, emellett nem is igen számítottak rá. Dalot a 2020/2021-es szezont az AC Milannál töltötte kölcsönben, ahol rendszeresebben kapott játéklehetőséget. A visszatérését követően Ole Gunnar Solskjaer koránt sem számolt vele, viszont Ralf Rangnicknál már egyre többet játszott. Ahogy már említettük, a bizalom Erik ten Hag részéről is töretlen, kétségtelenül az együttes egyik meghatározó pontjának számít. Diogo Dalot ebben az idényben 42 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 2 találatot és 3 gólpasszt jegyzett.