Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: David de Gea marad, a poszt-társai viszont távoznak! – sajtóhír

Laprétesülések szerint a Davi de Gea szerződését meghosszabbítani készülő Manchester United együttesénél Dean Henderson kapustól végleg megválnak majd a nyáron, míg poszt-társától, Jack Butland szolgálataira nem tartanak igényt.

A Nottingham Forest együttesénél a szezon kölcsönben töltő Henderson az angol sajtó értesülései szerint a kölcsönszerződése lejárta után csak egy rövid időre tér majd vissza Manchesterbe, ahol készek véglegesíteni a 26 esztendős kapus szerződését a rá igényt tartó Nottingham együttesével. Henderson klubváltásával egy komolyabb összeget kasszírozhat az MU, hiszen a mértékadó Transfermarkt által is millió euróra taksálják a kapus játékjogát.

A télen a Crystal Palace együttesétől David de Gea helyetteseként érkező Jack Butland szolgálataira sem tart igényt június 30-a után az MU, a rutinos angol kapus pedig már előre felkészült a jövőre, és minden jel szerint a Glasgow Rangers együttesénél folytatja majd pályafutását – Azok után, hogy a Crystal Palace-nál is lejár a szerződése, szabadon válthat.

A két kapus távozásával szinte borítékolható, hogy új kapuvédő is érkezhet az Old Traffordra a nyáron.