Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződése lejártával távozik csapatától Ashley Young – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy távozik védőjük, Ashley Young.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Az Aston Villa megerősítette, hogy távozik a klubtól Ashley Young, akinek június 30-án jár le a szerződése. A 37 éves játékos 2021-ben csatlakozott a Villához, miután az Interrel olasz bajnoki címet nyert.

“Az Aston Villa megerősíti, hogy Ashley Young szerződése lejártával távozik a klubtól. Az Aston Villánál mindenki szeretné őszintén megköszönni Ashley-nek a klubnak tett szolgálatait, és minden jót kívánunk neki a jövőbeni munkájához.”

– áll a klub közleményében.

A Manchester Unitedhez 2011-ben szerződött, és az Old Traffordon töltött 9 éve alatt megnyerte a Premier League-et, az FA-kupát, a Ligakupát és az Európa-ligát is. Young 2020-ban az Interhez igazolt, és Jimmy Greaves és Gerry Hitchens után ő lett a harmadik angol, aki megnyerte az olasz bajnokságot.

A 39-szeres angol válogatott, aki balhátvédként és balszélsőként is bevethető, az elmúlt szezonban 32 alkalommal lépett pályára a Villa színeiben minden sorozatot figyelembe véve, az elmúlt két szezonban pedig 250 alkalommal játszott a klubnál.

Arról még nincs információ, hogy hol folytatja pályafutását Young.