Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: nem tartanak igényt a középpályás szolgálataira! – hivatalos

Ahogyan azt a korábbi hírekből is sejteni lehetett, a Chelsea együttese és Denis Zakaria közösen jelentették be, hogy a 26 esztendős svájci középpályás londoni kölcsönszerződése lejárta után visszatér a Juventus együtteséhez.

A Chelsea részéről az új menedzser, Mauricio Pochettino hozta meg a döntést, amelyet maga a játékos is tudomásul vett, a közösségi médiában pedig már el is köszönt a ‘londoni kékektől’.

“Nehéz időszakon vagyok túl, a támogatásotokért viszont hálás vagyok! Köszönök mindent! Mostantól csak a szép emlékekre szeretnék gondolni!” – írta Instagram oldalán Zakaria, aki július első napjától újra a Juventus játékosa lesz.

A svájci középpályás által említett ‘szép emlékek’ közül talán a Dinamo Zagrebnek lőtt gólja lehet az egyik… Sok hasonlót ugyanis nehéz lenne feleleveníteni az amúgy is pocsék szezont futó Chelsea-ben eltöltött időszakról, pláne úgy, hogy Zakaria mindössze 11 találkozón lépett pályára a szezonban (7 bajnoki -, 2 Bajnokok Ligája -, valamint 1-1 FA-kupa és Ligakupa találkozón lépett pályára – a szerk.) – Mindezt úgy, hogy hivatalosan sérülés miatt 31 napot hiányzott csupán, és az egész idényt az angol fővárosban töltötte.