Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meg kellett műteni a magyar válogatott játékosát

Az elmúlt hetekben hiába tért vissza a pályára, újabb sérülést szenvedett és műtétre szorult a magyar válogatott középpályása…

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

A csütörtöki napon újabb műtéten esett át az Union Berlin magyar válogatott középpályása, Schäfer András. A berlini klub tájékoztatása szerint a beavatkozás jól sikerült, megkezdődött a játékos rehabilitációja.

A 24 esztendős labdarúgót tavaly novemberben fáradásos törés miatt kellett megműteni, januárban térhetett vissza a pályára, azonban mindössze két találkozón játszott és máris újra problémákat tapasztalt, két hónapot ismét kihagyott. Schäfer az újabb kihagyás után a legutóbbi három meccsen ismét pályára lépett, kétszer csereként, legutóbb viszont kezdőként, ám kiderült, hogy sajnos továbbra sincs százszázalékos állapotban. A bajnokság utolsó fordulóiban már nem léphetett pályára, az orvosi vizsgálatokat követően pedig kiderült, hogy ismét műtétre szorul.

Schäfer a közelmúltban pályafutása legnehezebb időszakának nevezte ezt a periódust, amely remélhetőleg a mostani műtétet követő rehabilitációval már tényleg lezárulhat.

A várakozások szerint a 22-szeres válogatott játékosnak 2-3 hónapot kell kihagynia, tehát optimális esetben a 2023-2024-es idény rajtjára  újra csapata rendelkezésére állhat.