Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Díjazták hazájában a Ferencváros edzőjét

A Ferencváros az elmúlt idényben zsinórban ötödször nyerte meg a bajnokságot és nyolcaddöntős volt az Európa-ligában…

Az orosz szövetség az elmúlt hétvégén díjazta az elmúlt szezon legjobbjait, és a helyi bajnokság, a Premjer Liga legjobbjai mellett a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov is kapott egy elismerést a legjobb külföldön dolgozó orosz edzőként.

“Egyértelmű, nehéz szezon volt, sok meccsel, edzéssel, nehéz helyzetekkel, de ezek számunkra fontos pillanatok voltak. Egy edzői tanfolyamon ilyen helyzetekkel nem találkozik az ember. Fontos volt megtalálni sok ilyen helyzetben a megfelelő megoldást, volt, amikor ez nem bizonyult lehetségesnek. De a legfontosabb, hogy a csapat nagyon tisztességesen nézett ki az európai porondon, és persze az, hogy bajnokok lettünk. A megszerzett tapasztalat is nagyon fontos. 63 meccsünk volt ebben a szezonban, azt hiszem. Tehát egy jó, tanulságos szezonon vagyunk túl” – fogalmazott Csercseszov.

“A következő szezonban a bajnoki cím mellett a Bajnokok Ligája csoportkörébe akarunk jutni. Nem lesz könnyű, de meg akarjuk csinálni” – határozta meg a célkitűzést a következő idényre.