Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Munkát kapott a Zalaegerszeg korábbi edzője – HIVATALOS

A 2022-2023-as idény hajrájában a Zalaegerszeg kispadjáról menesztett szakember egy másik élvonalbeli csapatnál vállal feladatot…

A horvát első osztályban (1. HNL) szereplő Slaven Belupo a hétfői napon erősítette meg, hogy a csapat új vezetőedzője a szűk másfél hónapja a Zalaegerszeg kispadjáról menesztett Ricardo Moniz lett.

Az 58 esztendős holland tréner korábban a 2012-2013-as idényben a Ferencváros edzője volt, az előző szezonban pedig a Zalaegerszeget irányította, ezen kívül számtalan helyen megfordult. Moniz eddigi legnagyobb sikere edzőként a Red Bull Salzburggal elért osztrák bajnoki cím és kupagyőzelem volt még a 2011-2012-es kiírásában, de megfordult például az angol Notts County, a holland FC Eindhoven és Excelsior, a lengyel Lechia Gdansk, a dán Randers, valamint a német Hamburger SV és 1860 München alkalmazásában is.

A Slaven Belupo az elmúlt idényben a tízcsapatos horvát bajnokság nyolcadik helyén végzett, melyet követően lapátra tették a korábban a Diósgyőrt is irányító Zoran Zekicet.