Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ben köthet ki a magyar válogatott fiatal hátvédje – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban továbbra is naponta jelennek meg újabb és újabb átigazolási hírmorzsák az AZ Alkmaar magyar válogatott hátvédjének jövőjével kapcsolatban…

(Photo by Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images)

A portugál A Bola értesülései szerint miután az AZ Alkmaar magyar válogatott hátvédje, Kerkez Milos nem igazol a Benficához, a tehetséges bekk a Liverpoolnál vagy a Newcastle Unitednél köthet ki a Premier League-ben.

A magyar válogatott 19 éves balhátvédje tavaly januárban került a holland együtteshez, azóta Kerkez állandó játéklehetőséget követelt magának és stabil, energikus teljesítményére számtalan európai csapat felfigyelt. A fiatal bekk az AZ színeiben 55 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott. Az eddig megjelent hírek szerint a holland együttes csak megfelelő ajánlat esetén, legalább 20-25 millió euró ellenében lenne hajlandó megválni a csapat erősségétől, és Kerkez sem szeretne minden áron klubot váltani.

Az elmúlt időszakban a Benfica érdeklődése mellett elsősorban spanyol és olasz élvonalbeli csapatok érdeklődtek Kerkez szolgálatai iránt, de akár Anglia is opció lehet számára, amennyiben valóban érdeklődés merül fel iránta a szigetországból.