Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Southampton csapatkapitányával erősítene a Newcastle United – sajtóhír

A Sky Sports értesülései szerint a bajnokság meglepetéscsapata, a Newcastle United a “szentek” csapatkapitányát szemelte ki.

(Photo by Matt Watson/Southampton FC via Getty Images)

A “szarkák” a Southampton középpályájának motorját, James Ward-Prowse-t igazolnák le a nyár folyamán. A 28 éves labdarúgó annak következtében könnyeben megszerezhető, hogy a “szentek” kiestek az élvonalból.

A 11-szeres angol válogatott labdarúgó a Southamptonban nevelkedett, a csapatnál járta végig a ranglétrát, és bár több alkalommal is megkörnyékezték őt a Premier League egyes topklubjai, nem volt hajlandó távozni. Ennek következtében nem lesz egyszerű őt sem meggyőzni a váltásról, habár most talán átgondolja a helyzetét, ugyanis kiváló kvalitásokkal rendelkezik, és nem biztos, hogy ezt a másodosztályban szeretné megmutatni a továbbiakban, ráadásul életében először szerepelhetne a Bajnokok Ligájában is a Newcastle-vel.

Ward-Prowse 2012-ben került fel a “Soton” első számú csapatához, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 409 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 55 gólig és 53 gólpasszt szerzett.

Egyes szigetországi sajtóhírek viszont arról számoltak be a napokban, hogy a 28 éves középpályás maradni szeretne gyerekkori csapatánál és nagyon eltökélt azzal kapcsolatban, hogy visszajusson a Southamptonnal az élvonalba.