Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy szezon után visszatérhet a Serie A-ba a West Ham csatára – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma komoly erőket mozgósít egykori támadója visszaszerzése érdekében…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Gianluca Di Marzio megerősítette, hogy az AS Roma sportigazgatója, Tiago Pinto Londonba utazott, hogy a West Ham United elöljáróival tárgyaljon Gianluca Scamacca esetleges megvásárlásáról.

A 24 éves olasz válogatott támadó a Lazio, az AS Roma és a PSV Eindhoven akadémiáján nevelkedett, de felnőtt korában a Sassuolo játékosa volt, 2017-es megszerzésétől 2022-ig csak kölcsönben hagyta el az együttest. Scamacca átmenetileg szerepelt az alacsonyabb osztályú Cremonese és Ascoli, a holland PEC Zwolle, valamint a 2020-2021-es szezonban az olasz első osztályú Genoa alkalmazásában.

Tavaly nyáron 36 millió euróért cserébe került a “kalapácsosokhoz”, ahol képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, minden sorozatot számítva 27 pályára lépés alatt nyolcszor volt eredményes a csapat színeiben.

A Roma Tammy Abraham súlyos sérülése miatt szeretne csatárposztra erősíteni és bíznak benne, hogy korábbi játékosuk nyitott a visszatérés iránt, miközben a WHU sem feltétlen ragaszkodna minden áron a szolgálataihoz.