Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ajánlatott tettek a West Hamnek Declan Rice-ért – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint egy Premier Legaue-klub már ajánlatott tett a West Ham csapatkapitányáért, Declan Rice-ért. 

(Photo by Eddie Keogh/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint az Arsenal ajánlatot tett a West Ham United csapatkapitányáért Declan Rice-ért. Az angol sportoldal azonban úgy tudja, hogy nem az Ágyúsok az egyetlenek, akik érdeklődnek a 24 éves játékos iránt, mivel a Manchester City is aktívan figyelemmel követi a középpályást.

Az Arsenal már korábban kiszemelte magának Rice-t, aki a klub fő célpontja a nyáron, mivel a középpálya erősítését helyezik előtérbe. A West Ham elnöke, David Sullivan a klub Európa-konferencialiga-diadalát követően azt mondta, hogy szerinte Rice az utolsó mérkőzését játszotta a klubnál, és azt is hozzátette, hogy a csapatkapitány “menni akar”. A játékos szerződése a West Hamnél 2024-ben jár le, egyéves hosszabbítási opcióval. A The Athletic korábban arról is beszámolt, hogy az angol válogatott játékos három szerződési ajánlatot is visszautasított, mivel rendszeresen szeretne a legrangosabb trófeákért versenyezni.

Korábban a Chelsea és a Manchester United is érdeklődött a játékos iránt. David Moyes februárban azt állította, hogy valószínűleg angol átigazolási rekordot kellene fizetni azért, hogy Rice-t elhozzák a West Ham-től.

Rice a 2017-es debütálása óta 245 alkalommal lépett pályára a West Ham színeiben. Miután 43 év után segített trófeát nyerni a klubjának azzal, hogy legyőzték a Fiorentinát az Európa-konferencialiga döntőjében, Rice azt mondta, amikor a jövőjéről kérdezték:

“Én vagyok a klub csapatkapitánya. Teljesen odavagyok klubért, és nem tudok elég jót mondani róla. Meglátjuk, mi lesz.”