Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: visszatért a válogatott csatár Paksra – HIVATALOS

Újabb változást jelentett be a játékoskeretében az NB I következő idényének kezdésére készülő Paks együttese…

 

A Paks hivatalos oldalán keresztül adta hírül, hogy visszatért a csapathoz a klub korábbi játékosa, a legutóbb a Diósgyőri VTK-t erősítő Könyves Norbert.

A 34 éves vajdasági származású támadó 2013 telétől 2015 nyaráig, majd 2019 év elejétől 2020 közepéig már játszott tolnaiaknál. A legeredményesebb szezonjában 10, ill. 11 gólt szerzett, a két megszakítás alatt 105 tétmeccsen 30 gólt szerzett a Paks színeiben. A nyolcszoros válogatott szélső a két paksi időszak között a Vasas és a Debrecen futballistája volt, 2020-as távozása óta pedig a Zalaegerszeg és a DVTK csapatait erősítette.

“Örülök, hogy újra Pakson futballozhatok! Megpróbálok ismét minél jobban teljesíteni, hogy segítségére legyek a csapatnak a célok elérésében. Jó állapotban érzem magam, várom az edzéseket és a bajnoki rajtot. Már régebb óta szerettem volna Bognár György kezei alatt játszani, hála Istennek, most ez is létrejött. Bízom benne, hogy amit elgondoltam, azt sikerül megvalósítani, mivel vezetőedzőnk a támadófutballt preferálja” – fogalmazott a kontraktus aláírását követően a támadó.

Könyves a Paks kilencedik új igazolása volt a mostani nyári átigazolási időszakban. A csapat eddig Silye Erik (Vasas), Mezei Szabolcs (MTK), Hegedűs János (Vasas), Beke Péter (Budafok), Kovács Krisztián (ETO), Temesvári Attila (Szeged), Földi Dominik (UD La Cruz U19) és Szappanos Péter (Bp. Honvéd) érkezését jelentette be korábban.