Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést írt alá a Fulham brazil szélsője! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított brazil szélsőjével, Williannal.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

A Fulham együttese a mai nap folyamán hivatalos bejelentést tett Willian kapcsán, amiből kiderül, hogy a brazil szélsővel sikerült megállapodni a közös folytatásról. A 34 éves játékos kontraktusa június 30-án járt le a csapatnál, és noha több PL-klubbal is hírbe hozták őt, végül Willian úgy döntött, hogy marad a londoni gárdánál. Az új szerződése 2024 nyaráig biztosan a Fulhamhez köti őt, de a megállapodás tartalmaz egy plusz egy évre szóló hosszabbítási lehetőséget, amit a felek kölcsönös elégedettség esetén aktiválhatnak.

A Fulham hosszabbítási szándéka nem volt meglepő, hiszen Willian az előző szezonban fontos tagja volt annak a csapatnak, amely végül az előkelő 10. helyen zárta a pontvadászatot. A brazil szélső minden sorozatot figyelembe véve 30 meccsen 5 gólig és 6 gólpasszig jutott.

Willian 2013-ban igazolt Angliába, ahol 2020-ig a Chelsea játékosa volt, majd egy évet az Arsenalnál is lehúzott, mielőtt Brazíliában a Corinthianshoz szerződött, ahonnan egy év után visszatért a szigetországba a Fulhamhez.