Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi szerint Kerkez hamar be fog illeszkedni a PL-ben

Kerkez Milos a Bournemouth-ban folytatja pályafutását, így egy újabb magyar válogatott labdadrúgó igazolt a Premier League-be…

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi természetesen úgy gondolja, hogy Kerkez Milos topligába szerződése erősítést jelent a nemzeti csapat számára is:

“Ahogy korábban Szoboszlai Dominik esetében, és remélhetőleg hamarosan mások esetében is, ez egy nagy előrelépés a karrierjében. Minden játékosnak az a feladata, hogy a fejlődésén dolgozzon, egyre jobb csapatokban és egyre jobb bajnokságokban játszhasson. Milosnak több klubtól, több bajnokságból voltak megkeresései, de végül a Premier League mellett döntött. A Bournemouth ugyan nem az angol bajnokság egyik topcsapata, ugyanakkor az, hogy a Premier League-ben szerepel, azt mutatja, hogy európai szinten az erősebb csapatok közé tartozik.”

“Biztos vagyok abban, hogy Milos rengeteget fog tanulni és fejlődni a Bournemouth-nál, ahonnan idővel majd megteheti a következő nagy lépést a karrierjében. Nagyon fiatal még, és bár eddig is rengeteget fejlődött, bőven van még benne potenciál, hogy még a jelenleginél is sokkal jobb játékossá váljon. Összességében tehát úgy gondolom, hogy újabb játékosunk hozott kitűnő döntést a karrierjével kapcsolatban a mostani átigazolási időszakban. Milos jó értelemben véve kifejezetten agresszív és nagyon gyors játékos, így szerintem nem lesznek problémái Premier League-re jellemző játékstílussal, hiszen az angol bajnokság jóval fizikálisabb stílust képvisel, mint a holland, de ez nem fog neki gondot okozni” – tette hozzá az olasz szakember az mlsz.hu-nak.

Kerkez csapata már a második fordulóban, augusztus 19-én összecsaphat a Szoboszlai Dominik által erősített Liverpoollal.