Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: nigériai jobbszélső az AC Milan legújabb igazolása! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy leigazolták a Villarrealtól Samuel Chukwuezét.

(Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images)

Bejelentette 7. nyári igazolását az olasz bajnokságban szereplő AC Milan együttese Samuel Chukwueze személyében. A nigériai szélsőért 20 millió eurót fizetett a milánói alakulat, ami különböző bónuszok teljesülése esetén még további 8 millió euróval emelkedhet. Chukwueze a tegnapi nap folyamán érkezett meg a Milanhoz, ahol átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, ma pedig aláírta a 2028 nyaráig érvényes szerződését.

A 24 éves jobbszélső 2018 nyarán került a Villarreal felnőttei közé, a klub színeiben pedig összesen 207 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 37 gólig és 31 gólpasszig jutott. A legjobban az előző szezonja sikerült, ahol 50 találkozón 13 találat és 11 előkészítés volt a mérlege.

Chukwueze összességében a 7. nyári szerzeménye az AC Milannak, akik korábban Marco SportielloRuben Loftus-CheekLuka RomeroChristian Pulisic, valamint Tijjani Reijnders és Noah Okafor leigazolását jelentették be.