Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: teltházas meccseket szeretne látni az újonc tulajdonosa

A magyar másodosztályú bajnokság (Merkantil Bank Liga) előző idényét megnyerő Diósgyőri VTK nagy reményekkel várja az NB I új kiírását…

(Photo by Ben McShane – Sportsfile/UEFA via Getty Images)

A Diósgyőri VTK tulajdonosa, Dr. Magyar Mátyás a klubhonlapnak adott interjúban osztotta meg a szezon előtti várakozásait:

“Azt nem merném most még kijelenteni, hogy készen vagyunk, mert az a következő hetek és hónapok egyik legfontosabb feladata lesz, hogy csapattá kovácsolódjanak azok a játékosok, akik most Diósgyőrben futballoznak. Reális és elérhető célokat tűztünk ki magunk elé, ennek megfelelően alakítottuk ki a szakmai stábot és a játékoskeretet, és ennek megfelelően rendeltük hozzá a forrásokat is. Ahhoz képest, hogy osztályt váltottunk, és sok új játékos érkezett a csapathoz, nem gondolom, hogy készen állunk, de összességében jól állunk.”

“Szeretnénk minden lehetőséget megadni ahhoz, hogy nagyon jó eredményt tudjunk elérni ebben a szezonban. Az edzőtáborokban egyrészt nagyon komoly edzésmunkát lehet elvégezni mennyiségben és minőségben is, ez egy fizikai plusz, valamint nagyon jó csapatösszekovácsoló hatása is van. Bár az edzőtáborba még nem érkezett meg mindenki, de már sokan itt voltak, azt gondoltuk, ez egy olyan plusz, amivel időt tudunk nyerni a szezon előtt és a játékosok összességéből a csapattá válást is segíti” – tette hozzá.

“Az egyik feladatunkat már teljesítettük azzal, hogy a csapat feljutott az első osztályba, most szeretnénk, ha a labdarúgók jó játékának és a kedvező áraknak is köszönhetően teltházas meccseink lennének az NB I.-ben. A jegy- és bérletárak kialakításánál tehát ez is szempont volt. Úgy tudom, hogy nagyon szépen fogynak a bérletek és a jegyek is, így már én is izgatottan várom a szombati meccset” – jegyezte meg a klubvezető.

A Diósgyőr a Puskás Akadémia elleni hazai találkozóval kezdi meg az idényt.