Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

80 millió euróért erősített a Paris Saint-Germain csatárposzton – hivatalos

Hivatalos oldalán jelentette be a hírt a Paris Saint-Germain, miszerint a Benfica 22 éves portugál gólvágója, Goncalo Ramos a francia címvédő színeiben folytatja a pályafutását…

(Photo by Zed Jameson/MB Media/Getty Images)

Újabb átigazolási szappanopera végére került pont a hétfői nap folyamán, hiszen Goncalo Ramos immár hivatalosan is a Paris Saint-Germain játékosa, a 22 éves gólvágó 5 évre, 2028 nyaráig írt alá a párizsi klubnál.

Az átigazolás részleteire még ugyan várni kell, a beszámolók azonban egybehangzóan állítják, hogy a Benfica veszedelmes csatára 65+15 millió euróért érkezik a francia fővárosba, amely egy kölcsön+vételi opció keretin belül a következő nyár folyamán kerül kifizetésre, hogy a Paris Saint-Germain elkerülje a Financial Fair Play idei megszegését.

Goncalo Ramos az előző szezon folyamán nagyüzemben gyártotta a gólokat, 47 mérkőzésen 27 alkalommal betalálva, mindemellett pedig a kiszolgálásban is jeleskedett, hiszen 12 gólpasszt jegyezhetett a neve mellett.

A bejelentést követően pedig a Real Madrid vezetősége dörzsölheti a tenyerét, hiszen sokan úgy vélik, hogy Goncalo Ramos érkezése már a Kylian Mbappe távozásának ágyaz be a PSG berkein belül…