Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München legújabb, Harry Kane-ért tett ajánlatát is elutasította a Tottenham – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata ismét elutasította a Bayern München ajánlatát Harry Kane-ért.

 

(Photo by Vince Mignott/MB Media/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Tottenham ismét elutasította a Bayern München legújabb ajánlatát Harry Kane-ért. A klubok a múlt héten Londonban tárgyaltak, de nagyjából 32 millió euróban nem tudtak megegyezni az angol csapatkapitány értékét illetően.  A Bayern első, 70 millió eurós ajánlatát júniusban már elutasította az angol klub, majd július elején egy második, megemelt ajánlatot sem fogadtak el.

A Bayern illetékesei hétfőn tartanak egy előre tervezett megbeszélést, ahol az átigazolási aktualitások is napirenden lesznek.

Kane, aki július 12-én tért vissza az előszezonbeli edzésekre a Tottenhamhez, a meglévő szerződésének utolsó 12 hónapját tölti, és a klub még mindig reméli, hogy meg tudják győzni őt a hosszabbításról. A támadó részt vett a Tottenham nyári ausztráliai és szingapúri túráján, és jelenleg a Brentford elleni, augusztus 13-i Premier League-nyitányra készül.

Az új vezetőedző, Ange Postecoglou többször is gyors megoldást sürgetett.

“Azt hiszem, mindenki nevében beszélhetek, hogy nem akarjuk ezt túl sokáig elhúzni. Nem hiszem, hogy ez bárkinek is jót tenne”

– nyilatkozta a menedzser a múlt hónapban.

A Sahtar Donyeck elleni vasárnapi 5-1-es barátságos mérkőzés után – ahol Kane négy gólt szerzett – Postecoglou elismerte, hogy “nyílt párbeszédet” folytat Kane-nel és a klubbal a helyzetről.

“Nem várhatunk a döntésre, akárhogy is alakul. Erre nincs időnk. Azzal dolgozom, amim van. Láthattátok, hogy Harry minden bizonnyal hisz abban, amit csinálunk, és ezt így is fogjuk folytatni, hacsak nem változik valami.”

– tette hozzá Postecoglou .