Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: még el sem kezdődött az új idény máris megvan az első edzőváltás! – hivatalos

Ahogyan azt az angol sportsajtó beharangozta, a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderers együttese még kedd késő este bejelentette, hogy Julen Lopetegui távozik a menedzseri posztról.

 

A Wolves közleménye szerint közös megegyezéssel hozták meg ezt a döntést Lopeteguivel, amelyre azért volt szükség, hogy elkerüljék a további, kínosabb feszültségeket a hétvégén rajtoló angol bajnoki idény előtt.

Az angol lapok szerint Lopetegui a nyár egésze alatt elégedetlenkedett a csapat átigazolási politikájával, ezáltal nem érezte a klubvezetés támogatását.
A korábbi spanyol szövetségi kapitány például azzal nagyon nem értett egyet, hogy ha már elengedték Rúben Nevest Szaúd-Arábiába, a Wolves még senkit nem igazolta a korábbi kulcsember helyére.

Az 56 esztendős spanyol tréner 2022 november 14-én érkezett a Wolves-hoz, amelynek teljesítménye szépen kiegyenesedett Lopeteguivel, ám most, mindössze 27 tétmérkőzés után máris távozik a kispadról.

Az angol lapok szerint a Wolves még a Manchester United elleni hétvégi idénynyitóra való minél hatékonyabb felkészülés jegyében hamarosan bejelenti Gary O’Neil érkezését a menedzseri posztra.