Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Több gól is a lábunkban maradt…”

A Ferencváros kettős győzelemmel jutott tovább az Európa-konferencialiga-selejtező playoff-körébe…

A Ferencváros a 6-1-es idegenbeli siker után hazai környezetben 2-1-re diadalmaskodott a máltai Hamrun Spartans ellen. A zöld-fehérek vezetőedzője, Máté Csaba mégsem volt makulátlanul elégedett csapata teljesítményével:

“Mindenképp pozitívum, hogy kettős győzelemmel tudtunk továbbjutni, egy első meccsen aratott nagyarányú győzelem esetén ezt nem mindig sikerül megoldani. Azt a célt viszont nem tudtuk teljesíteni, hogy ne kapjunk gólt, de sikerült fordítani. Talán a kinti meccsen hatékonyabbak voltunk, ez csütörtökön nem volt igaz, több gól is a lábunkban maradt, ám annak mindenképp örülnünk kell, hogy kettős győzelemmel sikerült bejutnunk a rájátszásba.”

A Ferencváros ellenfele a főtábláért a litván Zalgiris Vilnius lesz, mellyel kapcsolatban a tréner a következőket mondta el: “Természetesen ott volt a stábból megfigyelő a mérkőzésükön – jelentette ki Máté Csaba. – Igyekszünk minél jobban felkészülni a következő ellenfélből. Alaposan ki kell elemezni őket, ez egy rájátszás lesz, ahol nüanszok döntenek. Vannak nehezítő körülmények, ott is műfüves pályán játszunk majd például. Egyetlen lépés választja el a csapatot a csoportkörtől, azt gondolom, ez ebben az időszakban akár sikerként is értékelhető.”