Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a Fehérvár edzője még nem látta ezt a mentalitást

Az első három mérkőzés elvesztése után a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 4. fordulójának pénteki rangadóján a Fehérvár 2-2-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia ellen…

A Fehérvár vezetőedzője, Bartosz Grzelak csapata hozzáállásával elégedett volt, de nem titkolta, hogy csapatának még van mit javítania:

“Nem kezdtük jól a mérkőzést, hoztunk néhány rossz döntést az elején. Jobban kell védekeznünk, nem szabad gólt kapni tíz percnyi játékot követően. Utána viszont erősek voltunk, úgy gondolom, mi voltunk a jobb csapat a pályán, kontroll alatt tartottuk a meccset, de a PAFC mindig veszélyes ellenfél. Láthattuk Colley személyében milyen veszélyes 9-ese van a felcsúti csapatnak. A második félidőben is jól játszottunk, a hazai csapat pedig szinte a semmiből szerezte meg a második találatát. A 16-oson belül kompaktabban kell védekeznünk, nem csak a védők feladata a védekezés, hanem csapatszinten kell jobban védekezni.”

“Büszke vagyok a játékosokra, nem sok csapat tudott volna három vereséget követően ebben a helyzetben egyenlíteni a 95. percben. Ezt a nagyon jó mentalitást idén márciusban még nem láttam a játékosokon, a szurkolóink ezt várják el tőlünk, akiknek ezúton is köszönöm a lelkes buzdítást és a meccs utáni közös ünneplést” – tette hozzá a tréner.

A Fehérvár a következő mérkőzését a Mezőkövesd ellen játssza hazai környezetben.