Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét felerősödött a szaúdi érdeklődés Mohamed Szalah-ért – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint bár eddig folyamatosan tagadták, a Liverpool támadója, Mohamed Szalah most mégis közel állhat ahhoz, hogy Szaúd-Arábiába szerződjön. 

 (Photo by George Wood/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a szaúdi profi ligában szereplő Al-Ittihad újra elkezdett érdeklődni a Liverpool támadója, Mohamed Szalah iránt.

Szalah ügynöke augusztus elején tagadta azokat a híreket, amelyek az egyiptomi válogatottat a szaúdi klubbal hozták összefüggésbe. Ramy Abbas akkor ezt írta:

“Ha fontolóra vennénk, hogy idén elhagyjuk az Liverpoolt, akkor nem hosszabbítottuk volna meg a szerződést tavaly nyáron. Mohamed továbbra is elkötelezett a Liverpool mellett”

Szalah tavaly nyáron írt alá egy új, hároméves szerződést, amellyel a klub történetének legjobban fizetett játékosa lett heti 350 ezer font körüli összeggel.

A Liverpool a nyáron már két tapasztalt játékost is elvesztett amiatt, hogy Szaúd-Arábiába igazoltak. A korábbi csapatkapitány Jordan Henderson 14 millió euróért az Al-Ettifaqhoz szerződött, míg Fabinho 46,7 millió euróért épp az Al-Ittihadhoz igazolt, ami ezen a nyáron már Karim Benzemát és N’Golo Kantét is megszerezte.

Szalah a Premier League 2023/24-es szezonjának első két mérkőzésén egy gólt és egy asszisztot jegyzett.