Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Celta Vigo sztárja is Szaúd-Arábiába szerződött! – Hivatalos

A szaúdi élvonalban szereplő Al-Ahli gárdája hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Celta Vigo legnagyobb reménységét, a 21 éves Gabri Veigát.

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Gabri Veiga neve az egyik legfelkapottabb téma volt a nyári átigazolási időszakban. A spanyol játékos ugyanis az előző szezonban berobbant a nemzetközi köztudatba kiváló játékának köszönhetően. Nem meglepő módon az elmúlt hónapokban több sztárcsapattal is összeboronálták a középpályást, és nemrég úgy tűnt, hogy a Napolinak sikerült is mindenben megegyeznie az ifjú tehetséggel. A transzfer azonban végül nem valósult meg, ugyanis Szaúd-Arábiából is bejelentkeztek Veigáért, innentől kezdve pedig egyre hangosabbá váltak azok a pletykák, hogy a spanyol futball egyik nagy reménysége Európa helyett Szaúd-Arábiát fogja választani. Ez végül a mai nap folyamán biztossá is vált, az Al-Ahli csapata ugyanis hivatalos oldalán bejelentette Veiga megszerzését. A transfermarkt adatai szerint a Celta Vigo 40 millió eurót kapott Veigáért.

Gabri Veiga a Celta Vigo színeiben összesen 56 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 11 gólig és 4 gólpasszig jutott. Új csapatánál 3 évre, azaz 2026 nyaráig kötelezte el magát.