Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mocsi: “Minden adva van a fejlődéshez…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Zalaegerszeg magyar válogatott kerettag hátvédje a török első osztályba igazolt…

A Zalaegerszegtől a török Caykur Rizespor szerződő magyar hátvéd, Mocsi Attila a Nemzeti Sportnak osztotta meg gondolatait a klubváltása kapcsán:

“Még a múlt héten hallottam a Rizespor érdeklődéséről, aztán amikor megjött az ajánlat, felgyorsultak az események. Csütörtökön érkeztem meg Törökországba, a csapattársak közül először Gökhan Akkan kapussal találkoztam. Pénteken részt vettem az első edzésemen, de hogy pályára lépek-e a Trabzonspor ellen szombaton, nem tudom. A török élvonal erős, minden adva van a fejlődéshez. Ki szeretném harcolni a helyem a Rizespor kezdőcsapatában, a legnagyobb célom pedig az, hogy a válogatott keret stabil tagja legyek, mielőbb be szeretnék mutatkozni a nemzeti együttesben.”

A 23 éves felvidéki származású hátvéd tavaly januárban szerződött az NB II-es Haladástól a ZTE-hez, de az NB I-ben még a Videotonban mutatkozott be 2018-ban, előtte Győrben nevelkedett. Mocsi az előző szezonban 30 bajnokin lépett pályára, az aktuális idény első négy mérkőzésén ugyancsak szerepelt.