Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Southampton szélsőjével erősített a Bayer Leverkusen! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Southampton szélsőjét, Nathan Tellát.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, mely szerint a Bayer Leverkusen együttese szeretné megszerezni a Southampton szélsőjét, Nathan Tellát. A német klub ugyanis a mai nap folyamán hivatalosan is bejelentette a 24 éves játékos megszerzését. Tella az előző szezonban hívta fel igazán magára a figyelmet, amikor a remeklő Burnley egyik kiemelkedő figurája volt, hiszen 45 mérkőzésen 19 góllal és 5 gólpasszal vette ki a részét a csapat sikereiből. A transfermarkt adatai szerint a Leverkusen 20 millió eurót fizetett a szélsőért a Southamptonnak, ami különböző bónuszok teljesülése esetén még tovább növekedhet. Tella megszerzése igen fontos volt a Leverkusennek, hiszen az Aston Villához távozó Moussa Diaby pótlása lesz a feladata.

Nathan Tella 2017-ben került a Southampton együtteséhez. A klub színeiben összesen 44 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gól és 6 gólpassz került  a neve mellé. Új állomáshelyén 2028 nyaráig szóló szerződést írt alá.