Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal brazil kapust igazolt az Eintracht Frankfurt – HIVATALOS

A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt csapata egy fiatal brazil hálóőrrel erősítette meg a csaptát.

(Photo by Buda Mendes – FIFA/FIFA via Getty Images)

Az Eintracht Frankfurt hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy leigazolta a Flamengo mindössze 20 éves kapusát, Kaua Santost. A németek 1,6 millió eurót fizettek a fiatal játékosért, Santos pedig egy 2028-ig érvényes szerződést írt alá. Brazil sajtóhírek szerint a Flamengo 30 százalékos továbbértékesítési jogot biztosított magának az üzlet során.

Dino Toppmöller vezetőedzőnek az első számú hálóőr, Kevin Trapp mellett jelenleg két másik játékos áll rendelkezésére, a veterán Jens Grahl és a télen szerződtetett albán Simon Simoni. Míg a 19 éves játékos első profi szereplésére vár, addig Grahl 2014 óta mindössze két Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára.

Santos rendszeresen védte a Flamengo U20-as csapatának kapuját, amely az idei juniorbajnokságban az első helyen végzett. Nyolc mérkőzésen négy alkalommal egyáltalán nem kapott gólt.

Az idei U20-as világbajnokságon Santos tagja volt annak a brazil csapatnak, amely veretlenül nyerte meg a bajnoki címet.