Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: máris edzőt váltott a mezőny egyetlen újonca – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságba (Merkantil Bank Liga) frissen feljutó BVSC-Zugló mindössze hét forduló után menesztette vezetőedzőjét…

 

A BVSC-Zugló hivatalos oldalán számolt be róla, hogy már nem Urbán Flórián a csapat vezetőedzője, miután a trénert a keddi napon felmentették a munkavégzés alól.

Az egykori 40-szeres válogatott hátvéd 2022 óta irányította a “vasutasokat”, akiket az elmúlt idényben veretlenül juttatott fel az NB III-ból. A 2022-2023-as szezonban ráadásul a BVSC volt a harmadosztályú bajnokság egyetlen feljutója, ugyanis a három csoportgyőztesnek osztályozót kellett játszania a feljutásért egy-egy másodosztályú ellenféllel szemben, melyet a sárga-kékek sikerrel vívtak meg.

A nyáron a keretet megerősítették néhány pályafutása végéhez közeledő, rutinos labdarúgó szerződtetésével, de a csapat a másodosztályban hét forduló alatt csupán egyetlen mérkőzést nyert meg és öt pontot szerzett. A BVSC a 18 csapatos mezőnyben csak a két nyeretlent, a Gyirmótot és a Mosonmagyaróvárt előzi meg.

A klub tájékoztatása értelmében az új vezetőedző kinevezéséig az edzéseket a csapat edzői, Kincses Ádám és Dudás János tartja meg.