Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékost igazol az Al-Ettifaq a Premier League-ből – sajtóhír

A szaúdi bajnokságban (Saudi Pro League) szereplő Al-Ettifaq Jordan Hendersont követően újabb játékost igazol az angol élvonalból (Premier League), ezúttal a másik liverpooli csapattól, az Evertontól.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano is megerősítette, hogy az Everton szélsője, Demarai Gray az Al-Ettifaq csapatában folytatja pályafutását. A két klub már megegyezett az átigazolási díjról, a szaúdiak 10 millió eurót fizetnek az angoloknak a jamaikai válogatott támadóért, akivel egy 2027-ig szóló szerződést fognak megkötni. Gray számára már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok vannak hátra és újdonsült csapata hivatalosan is bejelentheti.

A 27 éves játékos a Birmingham Cityben nevelkedett, ezt követően megjárta a Leicester Cityt, akivel 2016-ban angol bajnoki címet ünnepelhetett, és a Bayer Leverkusent is, akiktől 2021-ben igazolt át a liverpooli kékekhez. Gray az Evertonnál eltöltött két idénye alatt 75 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 12 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.