Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fehérvár egykori középpályása visszatért az NB I-be – HIVATALOS

A magyar átigazolási időszak hajrájában újabb erősítést hajtott végre a szünetben már edzőt is váltó szabolcsi gárda…

 

A Kisvárda hivatalos oldalán erősítette meg, hogy szerződtette a rutinos északmacedón válogatott középpályást, Boban Nikolovot.

A 29 éves középpályás 2018 és 2021 között a Fehérvár játékosa volt, mellyel bajnoki címet és Magyar Kupát is nyert, valamint szerepelt a Európa-liga csoportkörében. Nikolov a Magyarországról való távozását követően az olasz Lecce, a moldovai Sheriff Tiraspol és a román FCSB játékosa volt.

“Izgatottan várom, hogy visszatérjek abba a ligába, ahol az eddigi egyik legjobb teljesítményemet nyújtottam. Szeretném, ha legalább azon a nívón tudnék futballozni, ahogy azt fehérvári játékosként is tettem. Szükségem van két-három hétre ahhoz, hogy teljes mértékben utolérjem magam, a román bajnokság, ahol legutóbb szerepeltem, júniusban ért véget, azóta is edzésben vagyok, úgyhogy nincs nagy lemaradásom. Emlékszem rá, hogy játszottam a Kisvárda ellen, miként arra, hogy kellemetlen, agresszív csapat, bízom benne, hogy ezekkel a stílusjegyekkel most is rendelkezik. Minden erőmmel azon leszek, hogy új csapatomat jó szerepléshez segítsem a jövőben” – mondta új csapatánál.