Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egykori Real-nevelés szerződött az NB I-be – HIVATALOS

Újabb idegenlégióst szerződtetett az NB I-be frissen feljutó Diósgyőri VTK, amely ezúttal egy egykori Real Madrid-akademistával gyarapodott…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette Francisco Feuillassiert, azaz “Franchut”.

A 25 éves szélső Argentínában született, de gyermekkorától Madridban élt, ahol a Real Madrid utánpótlásában kezdett el futballozni. Franchu 22 éves koráig állt a klub alkalmazásában, szerepelt a Real B cspatáaban, később a spanyol másodoszátlyban a Fuenlabrada, az Eibar és a Cartagena színeiben is pályára lépett. A miskolciakhoz szerződése felbontása után szabadon igazolhatóként csatlakozott.

“A Real Madrid akadémistáitól mindenhol sokat várnak, így biztos vagyok benne, hogy tőlem is. Emberként és labdarúgóként ott tanultam mindent, most azért érkeztem Diósgyőrbe, hogy megmutassam a tudásom. Bevallom, korábban nem sokat tudtam a DVTK-ról és a magyar bajnokságról, de amikor megkeresett a klub, elkezdtem minden elérhető forrásból információt gyűjteni a csapatról, az infrastrukúráról, a városról a megalapozott döntés érdekében. Többek között felvettem a kapcsolatot Alex-szel is (Alexander Vallejo – a szerk.), aki biztatott, hogy éljek a lehetőséggel” – nyilatkozta az új igazolás.

“A pálya mindkét szélén tudok játszani, és középen is. Ha lehet választani, akkor a támadó szekciót választom, de ha az edző a jobbhátvéd helyére állít, akkor azt a feladatot igyekszem a legjobban ellátni. Nagy célokat sosem tűzök ki magam elé, hanem napról napra gondolkodok, minden edzésen igyekszem kiadni magamból a maximumot, és szeretnék minél több mérkőzésen pályára lépni. Elsősorban tovább szeretnék fejlődni, amiben a csapat nagy segítséget nyújthat. A DVTK magasan támad le, sok támadást vezet, és sokat lő kapura, imádom ezt a játékstílust!” – tette hozzá Franchu.