Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Verratti után újabb játékost adnak el Katarba! – képpel

Minden arra utaló jel szerint a Paris Saint-Germain együttese Marco Verratti után újabb játékosát értékesíti Katarba, ahol még szeptember 18-ig nyitva álló az átigazolási piac.

 

Egybehangzó sajtóhírek szerint Verrattit követi az arab országba Julian Draxler is, akinek a klubváltásáról Fabrizio Romano szerint is mindenben megegyezett egymással a PSG és a helyi Al-Ahli SC.

A katariak Draxlerrel is megállapodtak már a személyes feltételekről, akit orvosi vizsgálatokra várnak. Romano szerint utóbbira a következő 24/48 órán belül sor is kerül.

A francia sportsajtóban megjelentek szerint a PSG 20 millió euró körüli összeget kap a Párizsba 2017 januárjába a német Wolfsburg együttesétől nagy reményekkel érkező, ám az elmúlt években a csapat összeállításánál rendre egyre hátrébb szoruló, hazájával 2014-ben világbajnoki címet szerző német játékosért.

Julian Draxler távozását sokan már a nyári hónapokban is megjövendölték, figyelembe véve azt is, hogy már legutóbb is kikölcsönözték őt a Benfica együtteséhez.

A német Schalke együttesénél berobbanó, még mindig ‘csak’ 29 esztendős Draxler 198 találkozón játszott a PSG-ben, 26 gólt és 41 gólpasszt jegyzett. Most, hat év után, szerződése utolsó évében, négyszeres francia bajnokként, a Francia-kupa valamint a Francia Szuperkupa négyszeres győzteseként távozik, a francia Ligakupa háromszoros győzteseként távozik Párizsból.