Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, nincs miért aggódnunk!”

Meglehetősen higgadtan értékelte a Paris Saint-Germain nyáron kinevezett trénere, Luis Enrique csapata újabb kellemetlen eredményét, a Nice elleni haza bjanoki vereséget.

Mint ismert, a PSG haza pályán maradt alul a nizzaiakkal szemben,ráadásul az első 5 bajnoki fordulóban elért 2 győzelem 2 döntetlen és 1 vereség sem az a mutató, amelyről a párizsi szurkolók álmodtak. Luis Enrique szerint azonban nincs miért aggódniuk a drukkereknek.

“Elégedett vagyok a teljesítményünkkel! Őszintén mondom mindezt. Úgy érzem, mindent megtettünk a pályán, a játékosokat nem érheti kritika, kivéve azért a két egyéni hibáért, amiből két gólt is kaptunk. Egy folyamat közepén vagyunk, egy jelentős változásokat hozó nyári átigazolási szezon után. A klubnál mindenki tudja, hogy ez mit jelent, és mit szeretnénk elérni.” – fogalmazott meccs utáni sajtótájékoztatóján a korábbi spanyol szövetségi kapitány.

“A Nice egy igazán jó csapat, kellemetlen ellenfél. Abszolút nem aggódom akár a mostani eredmény miatt, akár a szezonkezdés miatt.” – erősített rá már-már túlzóan optimista szemléletére a PSG trénere, aki kedden a Borussia Dortmund elleni hazai találkozón a Bajnokok Ligája rajtján bizonyíthatja csapatával azt, hogy nem alaptalan a pozitív szemlélete.

Egy biztos, Luis Enrique egy idei még biztosan felhozhatja mentségként a valóban hatalmas horderejű változásokat hozó nyarat, vagy Kylian Mbappé hosszas kálváriáját, azonban rövid időn belül el kell kezdenie stabilan jól, és főleg eredményesen futballoznia a PSG-nek.