Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szörnyű startjukat követően történelmi mélységben a Paris Saint-Germain

Tovább folytatódik a Paris Saint-Germain rettenetes teljesítménye a francia élvonalban, a csapat a katari-éra legrosszabb rajtját tudhatja a háta mögött…

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

2011, azaz a QSI (Qatar Sports Investments) megjelenése óta nem produkált ilyen rossz rajtot a Paris Saint-Germain a francia élvonalban, így Luis Enrique máris történelmet ír a francia címvédő kispadján. A spanyol vezetőedző játéka Spanyolország vb szereplését idézi, ahol a játékosok meddő labdatartás mellett szinte kaput veszélyeztető akciók nélkül zárták a mérkőzéseket, így egy viszonylag szép, ám hasztalan futballt játszva a pályán.

A Paris Saint-Germain mindössze 8 pontot tudhat a neve mellett 5 mérkőzést követően, 2 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség mérleggel, amely igen csúfos eredmény annak fényében, hogy végül a csapat sztárja és húzóneve, Kylian Mbappe sem távozott a nyár folyamán, és mellette megannyi sztárt igazolt a klub Messi és Neymar helyére.

Luis Enrique azonban látszólag nincsen meghatva a rossz start miatt, szerinte a csapata szívvel-lélekkel küzd, és jó úton halad a győzelmi széria felé.