Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Messi nélkül kiütötték az Inter Miamit – videóval

Az MLS legutóbbi játéknapján az Inter Miami Lionel Messi nélkül lépett pályára az Atlanta United vendégeként…

(Photo by Jason Allen/ISI Photos/Getty Images)

Elszenvedte első vereségét az Inter Miami csapata Lionel Messi érkezése óta, miután az argentin világklasszis nélkül 5-2-re kikapott az Atlanta United vendégeként. Mindkét csapat aktívan kezdte a találkozót és több lehetőség alakult előttük a gólszerzésre. Végül az első félidő derekánál a vendégek jutottak előnyhöz, miután egy bődületes kapufa után Leonardo Campana higgadtan megszelidítette, majd közelről a hálóba bombázta a kipattanót. A georgiaiak azonban nem hagyták annyiban és tíz perc múlva egalizáltak, miután B. Lennon bejátszásából Tristan Muyumba fejjel volt eredményes. Nem sokkal később Kamal Miller a saját kapuja torkából öngólt vétett, mellyel már az Atlanta vezetett, amely a szünet előtt növelni is tudta előnyét, egy sakk-matt helyzet végén Brooks Lennon talált be közelről. A második félidő elején a vendégek büntetőhöz jutottak, melyből ismét Leonardo Campana volt eredményes, egy gólra felzárkóztatva a csapatát. Ennél közelebb azonban nem értek a hazaiakhoz, akik az utolsó negyedórán belül egy kontra végén Georgios Giakoumakis révén vitték be a negyedik találatot, majd a legvégén Tyler Wolff egy újabb ellentámadásból állította be az 5-2-es végeredményt.

Az Inter Miami ezzel a vereséggel képtelen volt folytatni a felzárkózást a konferencia 14. helyéről és nem került közelebb a rájtászás-helyen álló csapatokhoz.

Atlanta United – Inter Miami 5-2 (3-1)
Gólszerzők: Muyumba (36.), K. Miller (41. – öngól), B. Lennon (44.), Giakoumakis (76.), Wolff (89.), ill. Campana (25., 53. – a másodikat büntetőből)

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore