Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta új csapatát a Ferencváros emblematikus távozója – HIVATALOS

A Ferencváros a napokban bontott szerződést női csapatának játékos-edzőjével, aki a hétvégén aláírt új csapatához…

 

A Ferencvárostól távozó Vágó Fanny a szerb élvonalban szereplő ZSFK Szpartak Subotica csapatánál fogja folytatni pályafutását.

A 32 éves kiváló támadó 2019-ben szerződött a zöld-fehérekhez, két éve játékosedzőként dolgozott. Irányításával a csapat rendre fölényesen megnyerte a magyar bajnokságot, de a Bajnokok Ligája selejtezőjében nem tudott maradandót alkotni, legutóbb a selejtező első fordulójában kiesett, melyet követően a távozása mellett döntöttek.

Vágó korábban futballozott a többi között az osztrák St. Pölten, a kolozsvári FCU Olimpia, az izlandi Thróttur, a német TSV Crailsheim és az MTK színeiben is. A magyar támadójátékos több mint 150 alkalommal szerepelt a válogatottban és 74 gólt szerzett, az FTC színeiben pedig 87 alkalommal volt eredményes az elmúlt három szezonban.

Amíg a Ferencváros kiesett, addig a Subotica továbbjutott a BL-selejtezőben, a folytatásban a svéd FC Rosengarddal találkozik.

A szegedi származású Vágó ráadásul Szabadkán közelebb lesz szülővárosához, bizonyára ez is szerepet játszhatott a döntésében.