Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool világbajnoka szerencsés, hogy minden idők legjobbjával játszhat

A nyáron a Liverpoolhoz igazoló világbajnok középpályás az argentin válogatott csapatkapitányáról beszélt emelkedett hangvételben…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A Liverpool argentin középpályása, Alexis Mac Allister egy közelmúltban adott interjúban Lionel Messi sportolói és emberi nagyságát magasztalta:

“Az én generációm úgy nőtt fel, hogy Lionel Messit csodálta. Számunkra hatalmas élmény, hogy az egykori bálványunkkal játszhatunk együtt és megismerhettünk őt emberként is. Például az, hogy eljött velünk Bolíviába, amikor tudta, hogy nem fog játszani, de mégis ott akart lenni velünk, hogy támogasson bennünket. Lehet, hogy ez a szurkolóknak nem sokat árul el, de nekünk mindennél többet jelentett.”

“Lehet csak évek múlva fogjuk felfogni, hogy minden idők legjobbjával játszhattunk együtt” – tette hozzá a 24 éves középpályás.

Messi és az argentin válogatott 2021-ben Copa Américát, 2022-ben Finalissimát és világbajnokságot nyert, miközben 2019 óta mindössze egyetlen vereséget szenvedett az utolsó 49 mérkőzésén.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!