Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csukaricski: “Mindenkit meg tudunk verni…”

A Ferencváros csütörtök este a szerb Csukaricski elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg szereplését az Európa-konferencialiga csoportkörében…

A Csukaricski vezetőedzője, Igor Matics izgatottan várja a Ferencváros elleni mérkőzést, és szentül hisz benne, hogy csapata képes lesz győzni Budapesten:

“Már kizárólag a Ferencváros elleni mérkőzésre koncentrálunk. Minden csapatnak vannak az erősségei és a hibái, természetesen már a magyar csapatról is összegyűjtöttük az információkat. A következő napokban a mérkőzés minden részletét kidolgozzuk. Megfelelő hozzáállással kell kimennünk a pályára, aztán pedig ha ők teljesítenek jobban, akkor kezet nyújtunk és gratulálunk nekik. Ha reálisan nézzük, bárki ellen meccsben tudunk lenni, persze nem azt mondom, hogy mindenkit meg tudunk verni. Élveznünk kell a budapesti meccset, és büszkének kell lennünk a találkozó után.”

“Jól ismerjük egymást, nagyszerű játékos volt, most pedig nagyszerű edző és ember. Három bajnoki címet nyert a Zvezdával, kétszer bejutott velük az El-csoportkörbe, minden tiszteletem azért, amit eddig tett. Őszintén szólva, alig várom a csütörtöki mérkőzést” – tette hozzá Matics a Ferencváros kispadjára a közelmúltban kinevezett Dejan Sztankovicsról.

A mérkőzés csütörtök este 18:45-től veszi kezdetét a Groupama Arénában.