Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: megoperálták a kupameccsen megsérülő támadót

Az élvonalbeli Kisvárda az elmúlt hétvégén 5-0-s győzelmet aratott a Pilis ellen a Magyar Kupában, azonban a szabolcsiak öröm nem lehetett felhőtlen…

 

A Kisvárda hivatalos honlapján számolt be róla, hogy bokasérülése következtében meg kellett operálni a csapat szerb támadóját, Milos Szpaszicsot, aki így hónapokra kidőlt.

A 26 éves csatár tavaly januárban érkezett a csapathoz, azóta az előző idény második felében két, az NB I új szezonjában egy alkalommal volt eredményes. Szpaszics az ominózus MK-meccs elején is betalált, majd még az első félidőben le kellett őt cserélni sérülése miatt.

Szpaszics a diagnózis szerint magas külboka-csonttörést szenvedett, amit a csapat orvosa, dr. Kósa Jenő operált meg. Szegecsekkel és csavarokkal sikerült rögzíteni az elmozdult és eltört csontot, a beavatkozás komplikációmentes volt. A játékos szerdán hagyhatja el a kórházat, tíz napig fekvő-, további négy hétig járógipszet visel, a rehabilitációt hat hét múlva kezdheti meg, tehát az idény őszi felében vélhetően már nem számíthatnak a játékára, csak a tavaszi folytatásban.