Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: “Három pontot érdemeltünk volna ebben a szarfészekben” – írta az FC Köbenhavn kapusa a Galatasaray meccs után

A Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a Galatasaray hazai pályán kezdett az FC Köbenhavn ellen, és egy fordulatos, 2-2-es döntetlent értek el a csapatok. A mérkőzés után a dánok kapusa igen durván odaszólt a török klubnak és annak szurkolóinak. 

(Photo by Abdulhamid Hosbas/Anadolu Agency via Getty Images)

A Galatasaray hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el az FC Köbenhavn ellen az első BL-csoportmérkőzésén. A dánok már 2-0-ra is vezettek, de emberhátrányba kerültek, majd a 86. és 88. percben is két gólt kapva elvesztettek két pontot.

A mérkőzés után az FC Köbenhavn csalódott lengyel kapusa, Kamil Grabara az Instagram-oldalán keményen odaszólt a török csapatnak és annak szurkolóinak:

“Három pontot érdemeltünk volna ebben a szarfészekben, de ilyen az élet. Megyünk tovább.”

Természetesen a kapusra azonnal rászakadt a török népharag, emiatt törölni kényszerült a posztot, de még az előtt többen lementették:

Grabara már a BL-összecsapás előtti sajtótájékoztatón se volt odáig a Galatasaray szurkolóit ért dicséretekért, és inkább azt mondta, hogy nem a drukkerek játszanak a pályán, így túl sokat nem érnek majd a mérkőzésen.

A poszt pár órával később ismét kikerült, azonban a szövegen már finomított: már nem a helyszínt, hanem csak a mérkőzést nevezte “szarnak”:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@kamil_grabara1 által megosztott bejegyzés