Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics: “Boldog vagyok a csapat hozzáállása miatt”

A Ferencváros 3-1-re győzött a Csukaricski ellen az Európa-konferencialiga csoportkörének első fordulójában…

(Photo by Timothy Rogers/Getty Images)

A Ferencváros közelmúltban kinevezett vezetőedzője, Dejan Sztankovics elégedetten értékelt első hazai győzelmét követően:

“Fenomenális volt a hangulat a stadionban. Amikor otthon játszol, igazából nagyon nagy a nyomás, itt most még nagyobb volt, hiszen hamar hátrányba kerültünk. Senki nem állt meg, sem a szurkolók, sem a csapat, így együtt meg tudtuk nyerni a meccset.”

“Már megszoktam a videóbírót, nem stresszeltem miatta. Néha jó, néha rossz döntéseket hoz, viszont 99 százalékban nem hibázik” – mondta el Sztankovics a VAR ténykedéséről.

“Nagyon örülök Pesics miatt, gólt szerzett, de tegyük hozzá, támadóként ez a munkája. Nyáron, a felkészülés idején nem edzett, mert sérült volt. Varga Barnabás is nagyon jó játékos, ők ketten igazi csatárok, számítok rájuk a jövőben is. Boldog vagyok a csapat hozzáállása miatt, a hozzáállás fontos. Bízom a csapatomban, csütörtök este nagyon jól játszottunk” – tette hozzá a szerb tréner.

A Ferencváros két hét múlva az előző kiírásban döntőt játszó Fiorentina vendégeként fog pályára lépni az Ekl második fordulójában.