Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lemondta a válogatottságot a Fehérvár labdarúgója

A Fehérvár bosnyák válogatott játékosa a közösségi oldalán keresztül tudatta, hogy nem lép pályára többet hazája válogatottjában…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kenan Kodro (@kenan_kodro) által megosztott bejegyzés

 

A Fehérvár bosnyák támadója, Kenan Kodro lemondta a további részvételt a bosnyák válogatottban, miután a helyi szövetség két mérkőzés után menesztette édesapját, Meho Kodrót a szövetségi kapitány posztjáról.

“Boldog és büszke vagyok, hogy hét gyönyörű évet játszottam Bosznia-Hercegovinám labdarúgócsapatában. Köszönöm mindenkinek, aki segített megvalósítani az álmaimat. Köszönöm csapattársaimnak, edzőimnek és mindenki másnak, akikkel együtt dolgozhattam. Voltak jó és kevésbé jó pillanatok a játékomban, de mindig szívvel és nagy segíteni akarással futballoztam. A búcsú soha nem könnyű, de ebben a pillanatban, miközben a Bosznia-Hercegovinai Labdarúgó Szövetségének vezetői tönkreteszik a bosnyák futballt, úgy döntöttem, nem veszek részt benne, és elbúcsúzom a nemzeti csapattól. Sok sikert kívánok a jövőben mindazoknak, akik szívükben tartják Bosznia-Hercegovina labdarúgócsapatát” – írta Kenan Kodro.

A Fehérvár FC-t 2021 óta erősítő csatár 15 mérkőzésen lépett pályára a bosnyák nemzeti csapatban, ezeken a meccsen két gólt szerzett.