Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aston Villa: hamarosan meghosszabbítja a szerződését a csapat egyik alapembere – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő “oroszlánok” mindenképpen megszeretnék hosszabbítani támadójuk szerződését a következő hetekben.

(Photo by Dylan Hepworth/MB Media/Getty Images)

A Football Insider értesülései szerint az Aston Villa és Ollie Watkins között megszületett egy szóbeli megállapodás a játékos szerződésének meghosszabbításáról. Az elmúlt idényt jól záró angol csatár jelenlegi kontraktusa 2025-ig szól a csapattal, amelyet a hírek szerint 2028-ig fognak megújítani a felek.

A 27 éves játékos 2020-ban igazolt a birminghami együtteshez a Brentfordtól 34 millió euróért cserébe. Azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 125 mérkőzésen 47 gólt és 15 gólpasszt jegyzett az “oroszlánok” színeiben. Watkins élete egyik legjobb formájában fejezte be az elmúlt szezont, ugyanis a 2022/23-as idényben az Aston Villa utolsó 16 Premier League mérkőzésén 12 gólt szerzett és kiosztott mellette 2 gólpasszt is. A jelenleg futó szezonban is remek rajtot vett a 7-szeres angol válogatott csatár, 8 tétmérkőzésen 4 gólt lőtt és 2 előkészítést vállalt magára.