Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos kapust igazolt a Zalaegerszeg – HIVATALOS

A Magyar Kupa előző kiírását megnyerő Zalaegerszeg egy tapasztalt csapat nélküli kapussal erősítette meg a játékoskeretét…

 

A Zalaegerszeg hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette a legutóbb az NB I-ből kieső Vasas kapuját védő Dombó Dávidot.

A 30 éves portás a szombathelyi Illés Akadémián nevelkedett, majd védett Ausztriában, az NB I-ben pedig a Mezőkövesd és a Kisvárda csapatait erősítette. Dombó a várdaiaknál 2020 és 2022 között 57 magyar bajnoki mérkőzésen védett, ezalatt 21 találkozót hozott le kapott gól nélkül. A rutinos hálóőr az előző szezonban öt-öt első osztályú bajnokin és Magyar Kupa-mérkőzésen védte a Vasas kapuját.

“Első körben szeretném megköszönni a lehetőséget, hiszen pont ezért vártam ki, hogy ilyen lehetőség adódjon az életemben és visszatérjek az NB I-be. Természetesen most az a legfontosabb, hogy elkezdjük gyűjteni a pontokat. Nagyon remélem, hogy ezt a célt már a héten, a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen el tudjuk kezdeni megvalósítani” – nyilatkozta a klubhonlapnak a legújabb Zete-játékos.

A ZTE eddigi első számú kapusa Senkó Zsombor volt, akinek teljesítményével kapcsolatban azonban a szurkolók gyakran elégedetlenek votlak.