Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Ibrahimovic ezúttal sem hazudtolta meg önmagát! – képpel

A nemrég visszavonuló svéd klasszis mint tudjuk, nehezen szakad el a futballtól, rendre hallatja a hangját. Legutóbb például a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában mondta el, hogy miért örül Lionel Messi szereplésének az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS).

 

Ibra nem is Ibra lett volna, ha nem a következő szemszögből közelít a Messihez és az MLS-hez.

“Nagyon örülök, hogy Messi a ligában játszik!” – kezdte Ibrahimovic, aki ezt követően máris ‘bedobta magát’.

“Ami óta én eljöttem, az amerikaiak elkezdték újra a Baseball-t követni, most legalább újra nézik a MLS mérkőzéseit, aminek nagyon örülök!” – így az MLS-ben korábban a Los Angeles Galaxy együttesében 56 találkozón pályára lépő, 52 gólt és 14 gólpasszt jegyző korábbi svéd klasszis, akinek lelki világának megértéséhez érdemes felidézni egy 2022-ben, az ESPN-nek adott nyilatkozatát.

“Túl jó voltam a bajnoksághoz, amit megmutattam a pályán is. Nem az ego-m mondatja velem, hogy én vagyok a valaha volt legjobb játékosa a ligának. Ezt éreztették velem, amit nagyon is élveztem! Tetszik, ahogyan az amerikaiak marketing szempontból dolgoznak. Azért jöttem az MLS-be, mert úgy gondoltam, a sérülésem után ez lehet a legjobb döntés arra, hogy újra felépítsem magam. Bevallom, olyan jól sikerült a választás, hogy talán sosem voltam olyan jó állapotban, mint a Los Angeles Galaxy-nál eltöltött időszakom alatt. Büszke vagyok arra, hogy az MLS-ben futballozhattam, különösen azért, mert amikor ide jöttem azt mondták, üresek lesznek a stadionok… Amikor játszottam, nem voltak üresek, sőt! Rendre telt ház volt a lelátókon, így nem panaszkodhatok. Boldog vagyok, hogy ott lehettem és segíthettem sok mindenkinek!” – fogalmazott ominózus interjújában Ibra.