Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Büszke vagyok arra, amit elért a csapat ebben a szezonban”

Az Inter Miami lejátszotta az utolsó mérkőzését az MLS alapszakaszában, az pedig már korábban eldőlt, hogy nem juthat be a rájátszásba, így a floridai együttes számára véget ért a szezon…

(Photo by Matt Kelley/Getty Images)

Az Inter Miami idény közben szerződtetett klasszisa, Lionel Messi összességében sikeresnek minősítette a csapatnál töltött első (fél) szezonját:

“Büszke vagyok mindarra, amit a csapat elért ebben a szezonban. Az egész csapat hatalmas erőfeszítéseket tett, hogy megnyerjük a Leagues Cupot, amely az Inter Miami történetének első címe volt, valamint bejutottunk a US Open Cup döntőjébe és gyakorlatilag az utolsó pillanatokig küzdöttünk érte, hogy bejussunk az MLS rájátszásában.

Mindannyian erősek és eltökéltek vagyunk, az egész csapatban ott van a vágy a fejlődés iránt, hogy jövőre még inkább versenyképesek legyünk. Szeretném megköszönni a klubnak és Miami városának a támogatást, amit mindig adnak nekünk. Biztos vagyok benne, hogy további nagyszerű pillanatokat fogunk átélni jövőre is, mint amilyeneknek idén is részese lehettünk. Nagy ölelést küldök mindenkinek.”

A 36 éves argentin kiválóság minden sorozatot figyelembe véve 14 mérkőzés alatt 11 gólt szerzett és öt gólpasszt osztott ki csapattársainak.

Egybenhangzó híresztelések szerint Messi továbbra is marad a csapatnál, és januárban sem fog kölcsönben távozni máshova, amíg szünetel az MLS.